Szórakozás: kulturált módon

Szórakozás: kulturált módon
Portálunkon sokan reklamálták, hogy a Diósgyőr több játékosa is mulatott az egyik miskolci szórakozóhelyen a Sopron elleni 1-1-et követően. Mit több, a hírek szerint akadt olyan is, aki az asztalon táncolt…

Nos, ez a dőzsölés nem nyerte el a drukkerek szimpátiáját, olyannyira nem, hogy szerdán néhány szimpatizáns meglátogatta a csapatot az öltözőben, ahol arra kérték az együttes tagjait: tegyenek meg mindent azért, hogy sikeres legyen a DVTK, s ami fontos, ez szemmel látható is legyen a pályán. A történteket eképpen kommentálta Sallói István ügyvezető:

– A szórakozással alapjában véve nincs semmi gond, hiszen felnőttekről van szó, akiknek ezt megtiltani nem lehet. Persze illik azt kulturált módon tenni, hogy ne legyen senki számára irritáló, s csak akkor, ha az a szakmai munkát nem befolyásolja. Biztos vagyok benne, ha egy játékos kiteszi szívét, lelkét és adott esetben ez mégsem elég, azt a szurkoló el fogja fogadni, de a lélektelen futballt nem.

Az természetesen a mi felelősségünk, ha a labdarúgó nem az általunk elvárt szellemiséget képviseli, alapvetően az a mi filozofiánk, hogy megbízunk a játékosokban. Egyébként eszembe jutott Tony Adams, az Arsenal volt védője, akiről tudták, hogy alkoholista, mégsem bántották, mert mindig maximális akarattal küzdött.

MITovábbi hírek a boon-sportoldal kategóriából

Sporthírek