Szőrösen, bikiniben parádézik Julia Roberts

Szőrösen, bikiniben parádézik Julia Roberts
A színésznő nem híve a hónaljszőr eltávolításának, és ezt feltartott kézzel mutogatja is. Viszont még mindig elképesztő az alakja.

Julia Roberts, az örök Pretty woman 42 éves, de még mindig nagyon jól tartja magát alakilag, amit a napokban meg is mutatott a hawaii nyaralása alatt. A visszafogott kék mintás bikinit viselő színésznőt férje Danny Moder és Harry fia kísérte el a nyaralásra. A sztárcsalád boldogan lubickolt a vízben és sétáltak a parton, amikor lencsevégre kapták őket és sajnos Julia Roberts a haját igazítva felemelte a kezét is, amivel láthatóvá tette borotválatlan hónalját.


Nézze meg a képeket >>>

A színésznő ezzel egyszer már kellemetlen helyzetbe hozta magát. Ez még 1999-ben történt egy londoni interjú során, amikor profi sminkben, szép újatlan piros flitteres ruhában nyilatkozott (a Sztárom a párom premiervetítése előtt) és egy óvatlan pillanatban felemelte a karját, akkor is hajigazítás céljából. A feltáruló látvány elég kiábrándítóan hatott. Úgy tűnik Pretty woman azóta sem lett jobb barátságban a borotvával.
– MON –