szon-sportoldal

2013.02.04. 09:29

Vajon hol voltak a többiek?

Röplabda -  „Lehetne falazni, takargatni a történteket – de az nem vezet sehova. Az NRK élvonalbeli női röplabdacsapata a BSE otthonában megnyert összecsapással zárta a minden szempontból sikeres alapszakaszt, ami ugyebár megsüvegelendő alakítás. Az edző mégsem elégedett: néhányan igen gyenge teljesítményt nyújtottak.

Röplabda -  „Lehetne falazni, takargatni a történteket – de az nem vezet sehova. Az NRK élvonalbeli női röplabdacsapata a BSE otthonában megnyert összecsapással zárta a minden szempontból sikeres alapszakaszt, ami ugyebár megsüvegelendő alakítás. Az edző mégsem elégedett: néhányan igen gyenge teljesítményt nyújtottak.Más kérdés, hogy Balázs István finoman szólva sem ájult el a mutatott játéktól, és nem is vattázta véleményét.

– Örülnünk kellene a BSE idegenbeli legyőzésének, de messze nem vagyok elégedett, mert néhányan igen gyenge teljesítményt nyújtottak – ütött meg kritikus hangot Balázs István, az NRK edzője. – A két idősebb játékos, Akimova és Erdősnél produkciója mellett valójában csak Andrejkovics Alexandra és Thold Kriszta játéka értékelhető pozitívan. Ők pedig a másik véglet, hisz ők ketten a csapat legfiatalabb tagjai. A kérdésem: vajon hol voltak a többiek? Ezzel együtt gratulálok a csapatnak a tíz győzelemhez, ami nagyon nagy eredmény! Úgy gondolom, egy kis környezetváltozás, a héten esedékes diákolimpia országos döntő jót fog tenni a lányoknak, és onnan visszatérve újult erővel vághatunk neki a playoff mérkőzéseknek, ahol a célkitűzés az ötödik hely megtartása.

Mint azt korábban megírtuk, az NRK február 15-én a TF otthonában kezdi három győzelemig tartó párharcot.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!