szon-sportoldal

2013.02.07. 11:34

Most kezdődik a tánc

Labdarúgás - Pénteken két mérkőzéssel befejeződik az – úgynevezett – alapszakasz a nyírbátori I. Arany Fácán műfüves tornán. Előbb a Nyírbátor–Mándok, majd a SK Somesul Óvari–Gávavencsellő találkozót tudják le, így a D csoportban is véget ér a küzdelem.

Labdarúgás - Pénteken két mérkőzéssel befejeződik az – úgynevezett – alapszakasz a nyírbátori I. Arany Fácán műfüves tornán. Előbb a Nyírbátor–Mándok, majd a SK Somesul Óvari–Gávavencsellő találkozót tudják le, így a D csoportban is véget ér a küzdelem. Az utolsó meccsek eredményétől függetlenül már biztos, hogy a házigazda elsőként lépett tovább az iminózus hatosfogat küzdelmeiből, illetve az is tényként kezelendő, hogy a Nyírgyulaj másodikként zár.

A további helyezések még módosulhatnak a hátralévő két mérkőzés eredményének függvényében. Ahogy azt keddi számunkban részletesen taglaltuk, a rájátszás szombati nyitányán a csoportok azonos helyezettjei csapnak össze oly módon, hogy például az A felségjelű mezőny élén végzett Baktalórántháza a B csoport legjobbjával, a Kemecsével találkozik. Vagyis, most kezdődik a tánc, a valódi harc a végső sikerér érdekében. Arról is hírt adtunk, hogy a torna folytatásában már csak pénteken, illetve szombaton játszanak mérkőzéseket, a szervezők így térnek ki a vasárnap rajtoló Joma Kupa megyei teremlabdarúgó torna – három vasárnapot magába foglaló – csatározásaitól.

I. Arany Fácán műfüves torna: 5. forduló, a rájátszás menetredje

Január 25. péntek, D csoport: 16.50 Nyírbátor–Mándok, 16.50. SK Somesul Óvari–Gávavencsellő, 18.30.

Rájátszás

Február 9., szombat: Vámosoroszi KSE–Tuzsér SE, 8.30. Mátészalkai MTK–Volán Sényő SC, 10.10. Ófehértó SE–Gyulaháza KSE. 11.50.

Nyírmadai ISE–Encsencs SE, 13.30. Kótaj SE–Szatmár Unió FC, 15.10. Baktalórántháza VSE–Kemecse SE, 16.50. Geszterédi FC–D csoport 6. helyezettje, 18.30.

A góllövőlista élmezőnye

8 gólos: Szilágyi Gábor (Encsencs), David Róbert (Nyírmada).

7 gólos: Ádámszki Róbert (Kemecse).

6 gólos: Marics Gábor (Baktalórántháza).

5 gólos: Éles István (Gyulaháza).

4 gólos: Németh Attila (Nyírmada), Nagy Dávid, Pálvölgyi Balázs (mindkettő Nyírbátor), Vasas Tamás, Nagy Mihály (mindkettő Balkány), Barzó Gergő (Ibrány), Kovács István, Kiss Tamás (mindkettő Nagykálló), Serbán Tibor, Székelyi Norbert (Nyírvasvári), Barta Ferenc (Nyírmada), Bogdan Tripon (Somseul Óvári).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!