szon-sportoldal

2013.02.01. 11:30

Ha fizetnek érte, Kovács Ádám mehet a Szpariból

Labdarúgás - Miként arról már lapunkban beszámoltunk, Kovács Ádám távozni akar Nyíregyházáról. A Spartacus támadója elmondása szerint nem érzi jól magát a csapatnál és úgy véli: többet érdemel attól, mint amit kap. Aztán a csapat elutazott a tiszaújvárosi edzőtáborozásra, Kovács Ádám pedig Nyíregyházán, az U 19-es csapattal edzett.

Labdarúgás - Miként arról már lapunkban beszámoltunk, Kovács Ádám távozni akar Nyíregyházáról. A Spartacus támadója elmondása szerint nem érzi jól magát a csapatnál és úgy véli: többet érdemel attól, mint amit kap. Aztán a csapat elutazott a tiszaújvárosi edzőtáborozásra, Kovács Ádám pedig Nyíregyházán, az U 19-es csapattal edzett. Csütörtökön este aztán eldőlt a sorsa.

- Nagyon sajnáljuk, hogy Ádámmal idáig fajultak a dolgok, ezért is szerettük volna, ha minél hamarabb olyan megoldás születik, ami mind a két félnek jó. Mivel a játékos továbbra is menni akar, a csapat többi labdarúgójának véleményét is szem előtt tartva végül úgy döntöttünk: megfelelő ajánlat esetén, azaz nem ingyen, de elengedjük őt - tudatta Sipos Zoltán ügyvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!