szon-sportoldal

2013.01.15. 10:27

Bakosék nem lőnének bakot: A visszatért kölcsönjátékosok bizonyíthatnak

Labdarúgás - Hagyománytisztelő emberek élnek Tiszavasváriban. Legalábbis a megyei első osztályú futballegylet elöljárói ragaszkodnak az elmúlt évek bevált módijához – ezúttal sem keregetik szét a játékoskeretet (mondjuk, különösebb okuk sem lenne rá...), miközben nem is tartanak nagybevásárlást.

Labdarúgás - Hagyománytisztelő emberek élnek Tiszavasváriban. Legalábbis a megyei első osztályú futballegylet elöljárói ragaszkodnak az elmúlt évek bevált módijához – ezúttal sem keregetik szét a játékoskeretet (mondjuk, különösebb okuk sem lenne rá...), miközben nem is tartanak nagybevásárlást. Sőt, a jelek szerint semmilyen változást nem terveznek. Helyesebben az ősszel Polgárra kölcsönadott három ember, Bakos Tibor, Pethe Sándor, valamint Tisza Sándor visszatérésvel bővülhet a létszám: ha a január 8-án kezdődött felkészülés során teljesítményükkel meggyőzik Fecsku Istvánt – tavasszal az ötödik helyen állomásozó csapatot erősíthetik.

Ugyanakkor fél esztendő után újfent játékra jelentkezett Lajos Tamás. A több poszton bevethető, 24 éves labdarúgó műtéten esett át, ugyanakkor visszavárják – a vesekőtől meggyötört – szintén orvosi beavatkozásra szorult Péntek Andrást. Mindeközben a két részre osztott Fecsku-legénység vasárnap a Tiszavasváriban rendezett Újévi Kupán szerepelt: fiatalokra építő brigád nyerte a tornát, megelőzve – többek között – a gárda rutinosabb futballistáit tömörítő társulatot.

Egyébiránt a szakvezetés már a közeljövő programjával is szolgált, eszerint az első előkészületi meccset január 24-én, Tiszavaújvárosban tudja le a Vasvári.

KM-KT

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!