szon-sportoldal

2013.01.30. 09:13

Bajzát visszatér a Szparihoz

Labdarúgás - Siófok, Eger, Szolnok, Vasas- ezek a hoppon maradt kérők. A nyertes a Nyíregyháza Spartacus. Kedden eset Pécsen tárgyalt Sipos Zoltán, a Nyíregyháza Spartacus ügyvezetője és Brekk János, a klub szakmai igazgatója. A majd két órás megbeszélés eredményeként közölték szerda reggel a hírt.

Labdarúgás - Siófok, Eger, Szolnok, Vasas- ezek a hoppon maradt kérők. A nyertes a Nyíregyháza Spartacus. Kedden eset Pécsen tárgyalt Sipos Zoltán, a Nyíregyháza Spartacus ügyvezetője és Brekk János, a klub szakmai igazgatója. A majd két órás megbeszélés eredményeként közölték szerda reggel a hírt.- Megegyeztünk, így Bajzát Péter február egytől fél plusz egy éves szerződés alapján a mi játékosunk tudatta lapunkkal Sipos Zoltán. - A remek támadónak több kérője is volt, végül a korábbi közös munka miatt is bennünket választott, aminek természetesen nagyon örülünk és bízunk benne, hogy erősség lesz majd az együttesnek. A pécsi vezetők nagyon korrektek voltak, így sikerült eredményesen zárnunk a tárgyalást.

Bajzát Péter csütörtökön, vagy pénteken csatlakozik régi-új társaihoz a Tiszaújváros edzőtáborban, és minden bizonnyal pályára lép majd szombaton Eperjesen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!