szon-sportoldal

2013.01.18. 09:31

Amilyen kicsi a garnítúra, annyira összetartó

<span style="font-size: 13px; line-height: 19px;">Röplabda - Egy hónapos szünet mindjárt belecsap a lecsóba a Tiszavasvári NB II-es női röplabdacsapata. Kolozsi János negyedik helyen táborozó együttese szombaton (kezdés: 17 óra), hazai pályán rangadót vív a tabellán egy pozícióval előtte tanyázó Hajdúböszörmény ellen.

Röplabda - Egy hónapos szünet mindjárt belecsap a lecsóba a Tiszavasvári NB II-es női röplabdacsapata. Kolozsi János negyedik helyen táborozó együttese szombaton (kezdés: 17 óra), hazai pályán rangadót vív a tabellán egy pozícióval előtte tanyázó Hajdúböszörmény ellen. Megjegyzésre érdemes, hogy az élen feszítő Szeged hét pontos, tekintélyes előnyt épített, noha egyetlen vereségét éppen a Vasváritól szenvedte el.

Mindenesetre túlzás lenne azt állítani, hogy a hajdúságiakkal szembeni soros fellépés előtt vidámságtól hangos a házigazdák öltözője. Az utóbbi időben ugyanis meglehetősen sok csapás érte. A Tiszavasvári NB II-es röplabdacsapatának létszáma kritikus mértékűre csökkent.

– Eddig sem voltunk túlságosan sokan, sajnálatos módon Szombati Adrienn részleges bokaszalagszakadást szenvedett, rá tehát nem számíthatunk, illetve Kovács Zsuzsa pedig jelen állás szerint befejezte pályafutást – adta hírül Kolozsi János, a Tiszavasvári edzője.

– Létszámunk kritkusra csökkent, momentán hét bevethető emberünk maradt, tehát gyakorlatilag éppen annyian vagyunk, amennyivel ki tudunk állni, egy cserelehetőség lesz. Hozzáteszem, amilyen kicsi, annyira öszetartó a garnitúra, bízom abban, hogy felül tudunk emelkedni a gondokon, és nagyot küzdünk a bajnoki folytatásban.

KM-KT

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!