szon-sportoldal

2010.09.07. 08:34

Az első lépés a címvédés felé

<p>Zsiga Máté oldalán párosban is győzelemmel mutatkozott be New Yorkban, az amerikai nyílt teniszbajnokság junior korosztályában az NYVTC játékosa, Fucsovics Márton.</p>

Párosban is győzelemmel debütált Fucsovics Márton, így megtette az első lépést a címvédés felé az amerikai nyílt teniszbajnokság junior korosztályában. Pedig nem számított jó előjelnek, hogy a nyíregyházi teniszező párja, Zsiga Máté egyéniben váratlan vereséget szenvedett Flushing Meadows-ban, de a párosra ő is összekapta magát, Marcin pedig nem érződött az előző napi egyesbeli maraton fáradtsága.

A szabadkártyás amerikai Lipman, McDonald duó elleni mérkőzést két 6:3-as szettel abszolválták a magyarok, akik a második fordulóban a brazil Cleazar, Fernandes duóval találkoznak.
A kedd esti programban egyéniben is pályára lép Marci, a 7-es pálya második mérkőzésén a selejtezőből indult amerikai Alexios Halebian lesz az ellenfele.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!