szon-sportoldal

2010.08.30. 18:13

NYKK: irányítót igazoltak

<p>A szerb Bosko Sztojakovics megfelelt a próbajátékon, így a továbbiakban a Marso-Vagép Nyíregyháza KK élvonalbeli férfi kosárlabdacsapatának teljes jogú tagjaként látogathatja az edzéseket.</p>

A múlt hét óta tesztelésén lévő szerb irányítóval, Bosko Sztojakoviccsal a következő bajnokságra szóló szerződést kötött a Marso-Vagép Nyíregyháza KK vezetése. Az élvonalbeli férfi kosárlabdacsapat így rátalált első idegenlégiósára, akit a tervek szerint még egy külföldi, a mezőnyposztokon bevethető kosaras követ még. A 26 éves, 195 centis játékos számára nem teljesen ismeretlen a bujtosi csarnok, hiszen legubbi csapatával, a montenegrói Mogren Budvával márt járt Nyíregyházán, és két évvel ezelőtt ő bizonyult a nemzetközi felkészülési torna legértékesebb játékosának.

A férfi élvonallal kapcsolatos hír, hogy a Dombóvári KC nem tudta teljesíteni a nevezéshez szükséges követelményeket, így a tolnai csapat nélkül, tizenhárom résztvevővel kezdődik október közepén a bajnokság. Mindez azonban nem jár azzal, hogy a bajnoki esztendő végén nem lesz kieső, a szövetség illetékesei már dolgoznak azon, hogy milyen módosítással írják ki az új küzdelemsorozatot.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!