szon-sportoldal

2010.08.17. 10:27

Káplárban több maradt

<p>Kedden a szingapúri ifjúsági olimpián dobókörbe lépett Káplár János, az NYVSC-Nyírsuli versenyzője. A fiú diszkoszvetés selejtezőjében végül 53 méter 67 centis eredménnyel a tizedik helyen zárt.</p>

– A melegítésnél nagyon könnyűnek és lazának éreztem magam és reméltem, hogy egy jó eredményt tudok dobni – kezdte visszapillantását a keddi versenyre Káplár János.

– A verseny előtt egy órával vezettek be minket a pályára, volt két melegítő dobásom, mindkét kisérlet viszonylag jól sikerült. Aztán elkezdődött a verseny, elsőre csak lazán dobtam az 53:67-et. Utána sajnos már nagyon begörcsöltem, mert nagyot akartam dobni, és már semmi sem úgy történt ahogy én akartam. Nagyon sajnálom, hogy így történt, mert sok maradt bennem, végül a tizedik helyen zártam, így szombaton a B-döntőben folytathatom. Ott a cél a kilencedik hely és szeretnék minél nagyobbat dobni.

- Mán László -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!