Magyarország

2011.09.09. 09:39

Áll az egymilliós ígéret

Hajdúszoboszló - Giró-Szász Andrást politológust nevezték ki új kormányszóvivőnek.

Hajdúszoboszló - Giró-Szász Andrást politológust nevezték ki új kormányszóvivőnek.Éjszakába nyúlóan tárgyalták az ország megújulásához elengedhetetlen sarkalatos törvényeket a Fidesz-KDNP frackióülésen a szoboszlói Hotel Békében.

Mint Szijjártó Péter tudatta, az ott meghozott döntésekről csak pénteken (ma) számolnak be. Csütörtöki tájékoztatóján azonban a szóvivő több Szoboszlón hozott, ám a miniszterelnökséghez kapcsolódó bejelentést tett.

Tolmácsolta Orbán Viktor elhatározását, miszerint a központi kommunikációt erősítendő Giró-Szász András személyében új kormányszóvivőt neveztek ki. Kitért arra, hogy a munkahelyteremtési politika lépéseinek közérthetősége érdekében nagyobb szerepet szánnak Czomba Sándornak.

– Az euróválság időszakában sem tévesztettük szem elől, hogy gazdaságpolitikánk egyik fókusza, tíz év alatt egymillió új munkahely megteremtése, hiszen az államadósság elleni háború megnyeréséhez a lehető legtöbb ember munkájára lesz szükség – mondta Szijjártó Péter. Hozzátette: abban, hogy az emberek pontosan lássák és értsék az ehhez szükséges döntéseket, nagy szerepet szánnak a foglalkoztatáspolitikai és munkaügyi területért felelős államtitkárnak.

HBN-FÁ


A hajdúszoboszlói frakcióülés eseményei:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!