Asztrológia

2013.01.25. 09:20

Napi horoszkóp – péntek 2013.01.25.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Ritkán állnak ily szerencsésen a csillagok, mint a mai napon. Most minimális megerőltetéssel hatalmas eredményeket érhet el. Legyen hát igényes a ma elvállalt feladatok elvégzése során. A partnerével is remekül megértik egymást, a most felszínre kerülő problémákat néhány szóban képesek tisztázni, kerülve minden hangos szóváltást. Mivel társaságban virágzik ki igazán, menjenek el a házibuliba, ahova a múlt héten hívták meg Önöket.

Bika

04.21-05.21

Hajlamos önmagát előtérbe állítani, így viszont veszélyezteti az eddig elért üzleti lehetőségeit. Hogy ezt elkerülje, ügyeljen arra, hogy ne kövesse az első gondolatát, hanem megfontoltan járjon el. Amennyiben ismét hirtelen felindulásból dönt, nemcsak az a veszély fenyegeti, hogy a szakmai életében ütközik akadályokba, de a partnere idegeit is a végsőkig feszíti. Kiegyensúlyozottságot leginkább úgy érhet el, ha fizikailag is megterheli magát.

Ikrek

05.22-06.21

Belopódzott a szürkeség a mindennapjaiba és ez untatja. Csak egy kis szín kellene, de most nem igazán talál fogódzót, amely új lendületet adna. Még Ön sem tudja igazából, mi is hiányzik az életéből. Ne kezdjen fejetlen kapkodásba és ideges csapkodásba, kérje inkább barátai tanácsát. A legjobb tanácsokat a külső szemlélők adhatják, de néha elég egy szusszanás és egy kis eltávolodás is.

Rák

06.22-07.22

Bár ez Önre egyáltalán nem jellemző, most mégis megteszi. A munkát csak tologatja és helyette az álmaiba menekül. Nagy terveket szövöget és még ennél is nagyobb tetteket hajt végre gondolatban. Ne feledje azonban, hogy az így kapott jutalom egy szappanbuborék, mely pillanatok alatt szétdurran. Nyissa fel inkább a szemét és álljon újra két lábon a földön. Ellenkező esetben ugyanis komoly problémát okozhat olyan embereknek, akik eddig számítottak Önre és Ön is segítségül hívhatta őket.

Oroszlán

07.23-08.23

A mai napon rendelkezik a kellő erővel és kitartással ahhoz, hogy olyan terveit valósítsa meg, melyek eddig elérhetetlennek látszottak. Ne riasszák meg a formalitások és az esetleges hosszadalmas eljárási folyamatok, hisz azzal a lendülettel, amellyel most nekivág, gyerekjáték lesz a kivitelezésük és az akadályok leküzdése. Arra azért ügyeljen, ne álmodjon túl nagyot, mert a nagyzási hóbortjának köszönhetően hamar meghaladhatja a képességeit a kitűzött feladat.

Szűz

08.24-09.23

A mai nap sem igazán arról szól, hogy fegyelmezetten és figyelmesen képes dolgozni. Szíve szerint ki sem kelt volna az ágyból, egész nap lustálkodott volna. Szeretne minden vitát elkerülni, így most az önérvényesítését háttérbe szorítja. A kompromisszum nem feltétlen vereség, de arra ügyeljen, ne hozzon túl nagy áldozatot a béke oltárán. A lelki békétlenségét ne fojtsa torkosságba, mert könnyen gyomorrontás lehet a vége.

[poll id="4"]

Mérleg

09.24-10.23

Ezen a napon igazán könnyű a kedvében járni és ez meghozza a gyümölcsét. Barátságos és előzékeny kisugárzásának köszönhetően boldogan sietnek a segítségére még olyan emberek is, akikről nem gondolta volna, hogy valaha is támaszra lelhet bennük. Az sem kizárt, hogy a ma Ön mellé felsorakozott emberek között új, igaz barátokra talál, ne veszítse el velük a kapcsolatot a munka végeztével.

Skorpió

10.24-11.22

Most kiválóan és sokkal erősebbnek érzi magát az emberek között, élvezi, ha nyüzsgés veszi körül. A most megkezdett feladatok által kollégáit közelebb érzi magához, egy buli után a barátaival való viszonyát elmélyültebbnek éli meg. De az sem kizárt, hogy a munkatársakból most válik egyik-másik baráttá. Használja ki, hogy ilyen remekül meg tudja értetni magát az emberekkel, vázolja fel személyes elképzeléseit, most partnereket találhat a megvalósításukhoz.

Nyilas

11.23-12.21

Ma igazán nagyvonalú, könnyelmű és pazarló. Ez a munkája során komoly gondokat okozhat. Ha vágyik is arra, hogy valami drága dologgal lepje meg a partnerét, ne feledkezzen meg az igazán értékes dolgokról az életben. Egy közös reggeli az ágyban, vagy egy gyertyafényes hálószoba megfizethetetlen élményekkel gazdagíthatja Önöket. Egy kis kirándulás talán segítene Önnek abban, hogy újra megtalálja az igazi belső gazdagságát.

Bak

12.22-01.20

A mai jó hangulatának igazán megvan az oka. Duzzad a pozitív energiáktól és különösen azokra az emberekre gyakorol jó hatást, akik komoly befolyással vannak az életére. Lehet ez a felettese, egy tárgyalópartnere vagy valamelyik rokona. Használja a mai napot arra, hogy megbeszéli velük azokat a témákat, amelyek kellemetlenül érintik Önt. Ügyeljen arra, hogy fizikailag ne terhelje túl magát, pihenjen meg, ha úgy érzi, megfáradt.

Vízöntő

01.21-02.19

Az életet rózsaszín szemüvegen keresztül szemléli. Ezzel a környezetében élők felé azt sugallja, Önnel minden rendben, kiegyensúlyozott, nyugodt. Ez remek alapja annak, hogy elmélyítse a baráti kapcsolatait és jakra találjon. Mozduljon hát ki, menjen emberek közé, ahol kötetlenül tud ismerkedni. A mára időzített tárgyalások szintén remek alkalmat nyújtanak arra, hogy a báját és az intelligenciáját megcsillogtassa.

Halak

02.20-03.20

A mai napon hajlamos lesz arra, hogy pánikba essen, emiatt idegesen reagál a környezetére. Mindezzel csak a tanácstalanságát szeretné leplezni. Saját maga válik egyre elégedetlenebbé, különösen akkor, ha nem képes elfogadni, hogy ma nem fog tudni nagy dolgokat véghezvinni. Hogy elkerülje a még nagyobb vitákat, ügyeljen arra, hogy ne idegesítse fel a partnereit és a közvetlen környezetében élőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!