Szombaton ismét rockfesztivált rendeznek Sitkén

Szombathely, 2015. augusztus 25., kedd (MTI) – Szombaton ismét megrendezik a sitkei rockfesztivált, amelyen az amatőr együttesek után a Piramis, az Örökség, a Road, a Lord és végül a Hooligans lép fel.

Morgós István, Sitke község polgármestere az MTI-nek elmondta: több mint négyezer embert várnak a 29. fesztiválra a szervezők, a koncert bevételeit pedig az eddigi hagyományokat követve a Hercseg-hegy oldalában álló kápolna felújítására, valamint helyi civil egyesületek támogatására és jótékony célokra fordítják.

Hozzáfűzte: a fesztivál a hagyományokat követve idén is lehetőséget kínál a bemutatkozásra tehetséges, feltörekvő bandák számára, délután két órától egymást váltva lép fel a PMR Band, a Csabigél és a Maxisun.

Elmondása szerint a színpadon történteket idén egy hatalmas kivetítőn is figyelemmel kísérhetik az érdeklődők, emellett szólt arról is, hogy a parkolást az önkormányzat ingyenessé tette.

Morgós István polgármester megjegyezte: már folynak a 30. rockfesztivál előkészületei is, a jövő évi rendezvényt a kerek évforduló okán ismét több naposra tervezik.

– MTI –

Címkék: ,