Járvány

2020.04.18. 22:44

Felesége nem bánja, hogy Bruce Willis Demi Moore-ral tölti a karantént

A pletykákkal ellentétben a színész nem válik Emma Hemingtől.

US actress Demi Moore, with husband actor Bruce Willis, shows off her temporary Planet Hollywood tattoo during a press conference 17 September prior to the grand opening of Planet Hollywood Beverly Hills. The new venue, which displays a variety of movie memorabilia, is the latest in the restaurant chain which has 28 locations worldwide. AFP PHOTO (Photo by VINCE BUCCI / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Vince Bucci

Néhány napja megdöbbentette a rajongókat, hogy Demi Moore és lányai apjukkal együtt kerültek karanténba, ami ugye azért furcsa, mert Bruce Willis 2000-ben elvált a színésznőtől − írja a hirado.hu. Fel is röppent a pletyka, hogy Bruce és jelenlegi neje, Emma Heming szakítottak, akitől egyébként két kislánya született, a most nyolcéves Mabel Ray, és az ötéves Evelyn Penn.

Erről azonban szó sincs, a családhoz közeli forrás megerősítette a People magazinnak, hogy Emma bár hiányolja férjét, nem orrol amiatt, hogy Demivel és nagyobb lányaival tölti ezeket a heteket. Emmának Los Angelesben kellett maradnia a kicsikkel, és természetesen nincs harag a helyzet alakulása miatt.

A trió egyébként nagyon jó viszonyt ápol, Demi és Emma közeli barátnők, ahogyan Bruce-nak is exfelesége az egyik legjobb barátja, ami a napokban posztolt közös fotók alapján tényleg így lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!