Szombaton folytatódik a diósgyőri ultrák gyűjtése

A DVTK-PAFC mérkőzés előtt is gyűjtöttek az ultrák
A DVTK-PAFC mérkőzés előtt is gyűjtöttek az ultrák - © Fotó: Szabó Krisztián/dvtk.eu
Miskolc – A tavaszi akcióhoz hasonlóan ismét adománygyűjtést szerveznek a diósgyőri szurkolók a kárpátaljai magyarok részére. A DVTK úgy döntött, megduplázza a szurkolók által összegyűjtött adományt. Szombaton folytatódik a gyűjtés.

“Kérünk mindenkit, lehetőségéhez mérten segítsen. Most minden forint duplán számít, hiszen a mérkőzések előtt összegyűjtött adomány nagyságától függetlenül, a DVTK ugyanakkora összeggel segíti majd az akciót, mint amit szurkolóink adományoztak” – olvasható a DVTK közleményében.

“Az utóbbi hónapok bel- és külpolitikai eseményei kiszorították a figyelem középpontjából az Ukrajna keleti felében zajló eseményeket. A fegyverek nem halkultak el, a sorozások nem álltak le, a gazdasági krízis egyre súlyosabb és hamarosan az időjárás is hatalmas terheket rak majd a határ túloldalán élő honfitársainkra” – olvasható a Szervezett Szurkolói Csoportok közleményében.

Éppen ezért a diósgyőri ultrák, a tavaszihoz hasonló adománygyűjtést szerveznek a DVTK – PAFC valamint a DVTK – Haladás mérkőzések előtt. A befolyt összegből élelmiszercsomagokat állítanak össze, valamint tűzifát vesznek, amiket a Kárpátaljai Református Egyház segítségével juttatnak el elsősorban Halábor település rászorulóinak.

A gyűjtés időpontja:

  • 2015. október 3. szombat (DVTK – Haladás)

A gyűjtés helyszíne:

  • A Diósgyőri Stadion beléptető kapui

Számlaszámra is várják a felajánlásokat

Azok számára, akik személyesen nem tudják támogatni a kárpátaljai magyarok részére meghirdetett gyűjtésünket a Magyar Református Szeretetszolgálattal együttműködve október 5-ig lehetőséget biztosítunk, hogy célzott gyűjtés keretében a megadott számlaszámra utalják felajánlásukat.

Magyar Református Szeretetszolgálat Közhasznú Alapítvány
Számlaszám: 10702019-85008898-51100005
IBAN: HU67 1070 2019 8500 8898 5110 0005
SWIFT-kód: CIBH HU HB
A közleménybe kérjük, hogy írják be: kárpátalja-miskolc

Kérünk mindenkit, hogy lehetősége szerint támogassa a kezdeményezést!
Sporthírek


hirdetés


hirdet�s