Szombaton 11. Nyílt nap az Állategészségügyi telepen

Akt.:
Szombaton 11. Nyílt nap az Állategészségügyi telepen
Miskolc – Örökbefogadás, sétáltatás, simogatás, és továbbra is névadás az Állategészségügyi Telep 11. nyílt napján.

TIZENEGYEDIK alkalommal tartunk nyílt napot a Miskolci Állategészségügyi Telepen (Fonoda u. 16.). 2015. augusztus 15-én, szombaton, 10 és 14 óra között várjuk azokat, akik szeretnének megismerkedni a nálunk lévő állatokkal, szívesen sétáltatnak kutyát a nyári napsütésben.

A közelgő hétvégén az előrejelzések szerint ismét kánikulai hőség lesz, ezért a séta csak a közeli patakig tarthat, ahol a felfrissülés kutyáinknak, és az árnyékot adó fák alatt a sétáltatóknak is biztosított.

Tájékoztatjuk látogatóinkat, hogy EBBEN a HÓNAPBAN ez, az UTOLSÓ alkalom a szombati kutyasétáltatásra.
Következő nyílt nap 2015. szeptember 12-én, az első őszi hónap derekán lesz!

Jelenleg 70 kutya és 6 macska várja nálunk hűséges gazdáját!
Ha egy-egy kutyus megtetszik és gondoskodni kívánnak róla, akkor most is örökbe fogadhatják. Minden kutyánkról elmondható: aranyos, kedves, okos és csak úgy adjuk oda új gazdájának, ha egészséges, megtörtént az orvosi vizsgálata, veszettség elleni oltással és microchippel van ellátva.

Eddigi látogatóink száma meghaladta alkalmanként a 100 főt, örömünkre szolgál folyamatos, érdeklődő, támogató jelenlétük. Egyre több gyermekes család vesz részt nyílt napunkon, vendégkönyvünket olvasva nem túlzás azt mondani, nagy örömmel.

  • „Nagyon barátságos volt minden, emberek és kutyák egyaránt. Ha most elvisszük Csufit, hogyan tudjuk a gyerekeket hétfőn suliba küldeni? Pár nap múlva visszajövünk érte.” O. Olivér 2015. 06. 06. (Aznap mégis elvitték Csufit.)
  • „Köszönjük szépen a lehetőséget, hogy itt lehettünk és egy kicsit hozzájárulhatunk a kutyusok komfortérzetének növeléséhez. Örülünk, hogy tiszta, rendes körülmények között várhatják a gazdi-jelölteket.” Sz. István, N. Ildikó 2015. 06. 20.
  • „Két hónap után másodszor látogattunk el ide, és örömmel tapasztaltuk, hogy a szokott kedvességgel, segítőkészséggel közeledtek hozzánk az itt dolgozók. Minden pillanatban tapasztaltuk, hogy az állatok és leendő gazdáik iránti alázattal és nagy hozzáértéssel végzik munkájukat.” S.né 2015. 06. 20.

Ismételten várjuk azokat is, akik nem támogatási vagy örökbefogadási szándékkal kívánják felkeresni telepünket, hanem csak érdeklődő állatbarátként szeretnének megismerkedni a gondozásunkban lévő állatokkal.

KÖSZÖNJÜK A TELEPEN ELHELYEZETT ÁLLATOK SZÁMÁRA FELAJÁNLOTT ADOMÁNYOKAT!

Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy együtt segíthessünk!

– Dovák Bertalanné, Miskolci Állategészségügyi Telepvezető –
hirdetés
hirdet�s