Szőke nők vonultak fel a litvániai Rigában

Szőke nők vonultak fel a litvániai Rigában
Több mint 800 rózsaszínbe öltözött, szőke hajú nő vonult fel Rigában, Litvánia fővárosában szombaton, hogy – a főszervezők bevallása szerint – így vigyenek színt a gazdasági válság által sújtott ország mindennapjaiba.

Turisták és helyiek is meglepődtek a különleges felvonuláson, amelyet immár másodszor tartottak meg Rigában, és a szervezők azt szeretnék, hogy ezentúl évente megrendezzék az eseményt.

A Balti-államnak az elmúlt időszakban amúgy sem volt oka sok örömre, Litvánia 2,2 millió lakosa súlyos gazdasági válsággal küzd.

A “szőke felvonulás” idején pénzt is gyűjtöttek: az összeget rigai jótékonysági alapok kapják majd, egyebek mellett olyan édesanyák, akiknek sérült gyermekük van. A különleges esemény egyébként a része az egész héten át tartó “szőke rendezvényeknek“, volt például Marilyn Monroe-hasonmásverseny is.



0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .






hirdet�s