Nagyvilág

2017.07.07. 14:27

Videó: Elege lett a várakozásból, átgázolt a munkáson a nő (18+)

Néha az ember úgy érzi, az egész világon folyamatosan építkeznek, és lezárnak minden második utat. Ezért azonban a legtöbben csak magukban duzzognak. Nem úgy, mint ez a kanadai hölgy...

Néha az ember úgy érzi, az egész világon folyamatosan építkeznek, és lezárnak minden második utat. Ezért azonban a legtöbben csak magukban duzzognak. Nem úgy, mint ez a kanadai hölgy...

A vancouveri rendőrség beszámolója szerint igazi ámokfutást rendezett a Hyundaiban ülő nő, akinek egyik gázolását videóra is vették. Nem ez volt ugyanis az egyetlen, a hírek szerint néhány kilométerrel arrébb egy másik munkást is elütött.

Mivel a rendszáma a felvételen tökéletesen kivehető, a rendőrség szinte azonnal meg is találta a sofőrt, aki mentségére azt hozta fel, nagyon nehéz napja volt...

Mindkét elütött munkást azonnal kórházba szállították, és mindkettejük megúszta szerencsére kisebb sérülésekkel.

Forrás: automotor.hu.


Te mit tennél, ha elgázolna egy busz? Hasítanál te is a kocsmába, ráinni egy jó felest, ahogy minden normális ember tenné - pont így cselekedett a brit Simon Smith is, aki későn vette észre a felé száguldó helyi járatot.

A hírek szerint nem sokkal korábban egy zebránál volt nézeteltérés az autós és az egyik biciklis között, ennek végén a bringás "erősen becsapta" a Hyundai hátsó ajtaját. Ennyi elég volt ahhoz, hogy a nő dühében szándékosan elgázoljon rögtön két kerékpárost is.

Az alábbi úriember valamiért úgy érezte, a buszra felülve utazni már nem elég menő, így inkább a hátuljára kapaszkodva robogott. Más kérdés, hogy nem bírta sokáig és leesett, majd átment rajta egy kisteherautó. És aki azt hiszi, jött a mentő, és itt volt a sztori vége, az hatalmasat téved. Itt a modern Terminátor!

„Nem vettem észre…” – ez volt a mentsége annak a kínai sofőrnek, aki elgázolt egy 4 esztendős kisfiút Sanghaj külvárosában. A történet azonban meglepő véget ért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!