Színházat építenek Tokajban

Tokaj – Mint arról lapunk is beszámolt már, hamarosan elkezdődik a Paulay Ede városi színház építése a borok fővárosában.

Az alakövét 2007. április 6-án 17.00 órakor helyezik el az építési területen, a Kulturális és Konferencia Központ mellett. Az eseményre Tokajba érkezik Bajnai Gordon az Európa Uniós ügyekért felelős kormánybiztos és Szabó György országgyűlési képviselő, az Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Tanács elnöke, Francsics László az Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség ügyvezető igazgatója

 A kormánybiztosi látogatás jó alapot ad arra, hogy Májer János polgármester a helyszínen mutassa be a régió által kiemelten kezelt 2.2 milliárd forint keretösszegű Patkóbánya átalakítását Fesztiválkatlanná. Mint ismeretes a Fesztiválkatlan Projekt jogerős építési engedélyes tervvel, és megvalósíthatósági tanulmánnyal rendelkezik. Májer János, Szabó György és Bajnai Gordon személyes megbeszélésén minden bizonnyal más, városra vonatkozó EU-s projektek is szóba kerülnek majd.