Színek és formák a Kézműves Kupán

Miskolc – Tanulók és már aktív női és férfi fodrászok, valamint kozmetikusok versengtek a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK) által meghirdetett Kézműves Kupa 2007 hétvégi megmérettetésén. Kézműves Kupa 2007 [.pdf – 57KB]

A Kézműves Kupa a szakma egyik legrangosabb hazai versenyévé nőtte ki magát az elmúlt években. Az igen látványos „küzdelemre” kilátogatók idén sem csalódtak, olyan színeket, hajkölteményeket és sminkeket produkáltak ugyanis a versenyzők, amely egy hétköznapi frizura készítése során csak keveseknek jutna eszébe. A nemes versengésben természetesen ezútal sem maradtak alul a megyei indulók, számos kiváló eredménnyel lettek gazdagabbak.

A legkiválóbbak közül most csak néhányat emelnénk ki. A Kisgergelyné Tolcsvai Mária Vándordíj Szabad felnőtt kategória indulói a kreatív konyt készítésében „A kamarai bál szépét” igyekeztek megalkotni. A legjobban ez Kursawe Annamáriának sikerült, őt Kormány Imréné és Nagy Mariann követték a képzeletbeli dobogón. A Nap Hajszíne kategóriában a Szécsényi István különdíjat Kursawe Annamária, míg a BOKIK Különdíját Zádory Eszter érdemelte ki.