Szlovákok randalíroztak a hejőkeresztúri pihenőnél

Fotó: Balla Ákos
Fotó: Balla Ákos
Encs – Egy buszrakományra való Slovan Bratislava szurkolót tartóztattak fel a rendőrök Encsnél kedden reggel.

Külföldi futballszurkolókat állítottak elő Borsodban

boon | 2010.05.11 11:13
Encs – Egy kelet szlovákiai meccsre utazó futballhuligánok ma reggel előbb az M30-as autópálya Hejőkeresztúri pihenőjében, majd a Forrói benzinkútnál randalíroztak. A rendőrség az Encsi Rendőrkapitányságra 111 főt állított elő, a személyek soron kívüli elszámoltatása folyamatban van. A rendőrség közleménye >>>

09.39.: Információnk szerint a randalírozók a Slovan Bratislava szurkolói voltak, akik 15 busszal indultak Pozsonyból Michalovcére a szlovák labdarúgó kupadöntőre, amelyen a Spartak Trnava csapata lesz az ellenfél.


09.04: Értesüléseink szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Forrón is randalíroztak a szlovák szurkolók.


08.29.: A „sportbarátok” Nyugat-Szlovákiából tartottak a szlovák labdarúgó kupadöntőre az M30-ason, amikor a hejőkeresztúri pihenőnél randalírozni kezdtek: törtek-zúztak, összefirkálták a kamionokat. A buszt rendszám alapján azonosították a rendőrök és Encsnél feltartóztatták.

Miskolcról nagy erőkkel vonult ki az erősítés – a készenléti alegység tagjai is –, hogy szüksége esetén segítsenek a szurkolókat az Encsi Rendőrkapitányságra előállítani. A szurkolókat a hejőkeresztúri események tisztázásáig visszatartják a hatóságok.