Szlovák együttes ellen játssza utolsó felkészülési mérkőzését a DVTK

Akt.:
Szlovák együttes ellen játssza utolsó felkészülési mérkőzését a DVTK
© Fotó: Vajda János
Miskolc – A felkészülési szakasz utolsó, hetedik előkészületi találkozóját játssza szombaton a DVTK NB I-es labdarúgócsapata.

A piros-fehérek ellenfele a szlovák FK Lokomotíva Kosice lesz, kezdés 18 órakor. A találkozót a szurkolók ingyenesen, a napos oldalról tekinthetik meg.

A mérkőzés lefújása után a napos oldal előtt felállított színpadon szurkolói találkozót rendeznek.


Elkészült az OTP Bank Liga első öt fordulójának programja

Miskolc, Mezőkövesd – Az MLSZ Versenybizottsága az M4 Sport csatornával egyeztetve elkészítette az OTP Bank Liga 1-5. forduló mérkőzéseinek végleges kezdési időpontjait. A Diósgyőri VTK labdarúgó csapata négy alkalommal kerül képernyőre, egyedül a Haladás – DVTK mérkőzést nem közvetíti a televízió, a Mezőkövesd Zsóry FC pedig egyszer lesz képernyőn.

A DVTK ajándéka a nyári szünetre a gyerekeknek

Miskolc – Idén nyáron a DVTK mérkőzéseire (az Újpest, a Honvéd és a Vasas ellen) a 14 év alatti gyermekek számára korlátlan számban igényelhető ingyenes regisztrációs jegy a régi tribünre és az állóhelyi szektorokba egyaránt. E mellett minden DVTK-bérletes a saját bérlete mellé ajándékba kap egy 14 éven aluli gyermek számára érvényes bérletet is.

DVTK: Szurkolói találkozó a stadionban

Miskolc – A tavalyi évhez hasonlóan idén is a Diósgyőri Stadionban tartják meg a szezonnyitó szurkolói találkozót, amely közvetlenül az FK Lokomotíva Kosice elleni mérkőzés után kezdődik majd a Napos oldal előtt, a rekortánon.