Friss hírek

2010.08.30. 11:01

Kiraboltak egy 13 éves zsebtolvajt Vásárosnaményban

<p>Kiraboltak egy zsebest Vásárosnaményban. A 13 éves gyerek 150 ezer forintot csent el egy férfi farzsebéből egy Tisza-parti szórakozóhelyen, de valaki észrevette, és utánament, hogy visszaszerezze a pénzt. Őt rablás miatt őrizetbe vette a rendőrség, a gyerek viszont életkora miatt még nem büntethető.</p>

Százötvenezer forintot loptak el vasárnapra virradóan egy férfi farzsebéből a vásárosnaményi Tisza-part egyik szórakozóhelyén. A rendelkezésre álló adatok alapján a zsebes egy 13 éves fiú volt, aki a lopás után elszaladt - közölte a Független Hírügynökséggel Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Hozzátette: a szórakozóhelyen lévők közül egy 38 éves férfi ismerte a feltételezett tolvajt, utána ment, és a megalapozott gyanú szerint a közeli hídon utol is érte, bántalmazta, majd elvette tőle a pénzt. A rablással gyanúsított kisvarsányi lakost a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság őrizetbe vette, kezdeményezi előzetes letartóztatását. A zsebest életkora miatt csak tanúként lehetett meghallgatni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!