SZAVAZÁS EREDMÉNY

2019.09.16. 09:13

Borzalmas, tragikus a DVTK eddigi teljesítménye

Ismét kíváncsiak voltunk olvasóink véleményére, most a DVTK eddigi teljesítményéről kérdeztük meg őket.

Zöldi Anikó

DVTK csapata

Az elmúlt hetek történései igen felgyorsultak a diósgyőri futballcsapat háza táján. Az ultrák bojkottja tovább tart, a szurkolók továbbra sincsenek megelégedve a csapatuk teljesítményével: legutóbbi szavazásunk alkalmával is, mikor az új edző, Feckó Tamás érkezéséről faggattuk olvasóinkat, legtöbben azt mondták, hgy a játékosokat kellene lecserélni és nem az edzőt. Így talán nem meglepő az e heti eredmény, hogy a lehetőségek közül első helyen végzett a borzalmas, tragikus válasz 923 szavazattal.

A szavazók csaknem negyede nincs meglepődve az eredményeken, azaz, hogy ismét a legutolsó helyen kullognak a piros-fehérek, 24% szavazott arra, hogy nincs ebben semmi meglepő, csak a szokásos…

206 voksolónk azonban bízik az új edzőben, és abban, hogy végre rendet tesz a stadion háza táján.

Olvasóink elenyésző hányada, mindössze 4%-uk elégedett a DVTK teljesítményével. 19 szavazó gondolja úgy, hogy annyira nem rossz ez a csapat.

Reméljük, az edzőcsere új sikereket fog hozni a csapat életében. A fiúk első meccse Feczkó Tamás vezetésével jól sikerült és győzelmet arattak, bízunk abban, hogy hasonló lesz a folytatás!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!