Szíjjártó: legyen vége a valóságshow-nak

A Fidelitas elnöke szerint Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kormányzásával az egész országot egy hazug, gazdasági érdekek által vezérelt valóságshow áldozatává tette és az ország elkövetkező évtizedei is áldozatául estek a hazugságoknak – mondta szombaton Székesfehérváron Szíjjártó Péter, Fideszes országgyűlési képviselő a Fidelitas tisztújító kongresszusán.

Az ellenzéki politikus szerint a magyar fiataloknak véglegesen és határozottan ki kell mondaniuk, hogy a valóságshow-k ideje lejárt, és az emberek nem egy olyan országot szeretnének, ahol a hatalom kedvére verheti át őket, hanem egy olyan országot, ahol a tehetség és a munka a siker záloga.

Szíjjártó Péter élesen bírálta Gyurcsány Ferencet, az MSZP-t és a Fiatal Baloldalt, amiért nyíltan közösséget vállanak a szerinte tömeggyilkos Cha Guevara-val. Az ellenzéki politikus hozzátette: a Fidelitas tagjai ezzel szemben büszkén vállalják az 1956-os pesti srácok örökségét.

A szervezet kétnapos tisztújító kongresszusán vasárnap választják meg az új elnököt és elnökséget. A jelenlegi vezető, Szíjjártó Péter ellenjelölt nélkül indul az elnöki posztért.
A Fidelitasnak jelenleg több mint 10 ezer tagja, 7 országgyűlési és 143 önkormányzati képviselője van az országban.Sporthírek