Szinva terasz: digitális lesz

LED-fal épül a Szinva teraszon
LED-fal épül a Szinva teraszon - © Fotó: Bujdos Tibor
Miskolc – Négy, csúcsminőségű LED-falat helyeznek ki a városban.

Mi épül a Szinva teraszon? Mi az a fémszerkezet, ami egyelőre nem úgy tűnik, hogy illeszkedik a környezetbe? – kérdezte lapunkon keresztül egyik olvasónk. Face­book-oldalunkon is látható volt a fotó, ott is szerettük volna megtudni, mi készül a belvárosban. Majd az önkormányzattól érkezett a válasz: LED-fal lesz a Szinva teraszon.
led-fal-epul13-st

Illik a környezetbe?

– Miskolc önkormányzata a „Miskolc a Digitális Város” című projekt keretében digitális terek kialakítására nyert pénzt – mondta Koczák Szilvia városházi szóvivő. „A következő hónapokban négy LED-falat helyeznek ki a városban, amelyek célja az, hogy helyi információkkal lássa el mind az itt élőket, mind a turistákat. A nagy felbontású, csúcsminőségű LED-falakon sport- és kulturális események lesznek láthatók, de tájékozódhatnak az érdeklődők a következő időszak érdekesebb programjairól, az időjárásról, közlekedésről. A falakon megjelennek a helyi hírek is rövid összefoglalóban” – tudtuk meg.

A LED-falakat a Szinva teraszon kívül a Szent István térre, a Generali Arénához és az Avasi Gimnáziumhoz helyezik ki. Kérdésünkre, hogy mennyire illik ez a környezetbe, nem kaptunk választ.

ÉM-NSZR
hirdetés


hirdet�s