Szingapúri autóipari cég jönne Miskolcra?

Akt.:
Szingapúri autóipari cég jönne Miskolcra? - illusztráció
Szingapúri autóipari cég jönne Miskolcra? - illusztráció
Miskolc – „Jövőre már üzemelni fog az egyik legnagyobb szingapúri autóipari beszállító vállalat gyára Miskolcon.”

Erről beszélt szerdán Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, aki a Magyarország és Szingapúr közötti kormányközi megállapodások részleteiről nyilatkozott az MTI-nek.

Szerettük volna megkérdezni a miskolci önkormányzatot a részletekről, de szerda délután egyik szóvivőt sem értük el. Azonban egy szingapúri autóipari beszállító vállalat egyik egységének Miskolcra településéről már 2015 májusában is szó volt.

Az akkori hírek szerint a megállapodást már alá is írta Szijjártó Péter Szingapúrban.

A Patec Automotive autóipari beszállító vállalat akkor a Kínában lévő gyártási tevékenységét telepítette volna át folyamatosan Magyarországra, és ennek első lépéseként új gyárat tervez építeni Miskolcon.

ÉM-HE


A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k), mellette felesége, Lévai Anikó orchidea-elnevezési ceremónián vesz részt a Szingapúri Botanikus Kertben Szingapúrban 2017. szeptember 27-én.
Szingapúr - Közép-Európa egy feltörekvő, kiemelkedő térség, "ebben a régióban van a jövő" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Szingapúrban rendezett szingapúri-magyar üzleti fórumon. A következő 15-20 évben az európai gazdasági növekedés középpontja Németországban és Közép-Európában le...

patec01
Miskolc - A Patec Automotive szingapúri autóipari beszállító vállalat egyik egysége települhet Miskolcra.Az erről szóló megállapodást szerdán írta alá Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Szingapúrban. Az MTI-hír szerint: szingapúri vállalatok magyarországi beruházásairól és magyar cégek ...

A Külgazdasági és Külügyminisztérium által közreadott képen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter helyi cégek vezetőivel találkozik Szingapúrban 2015. május 27-én. Szemben, balról a második Ho Meng Kit, a Szingapúri Üzleti Szövetség vezérigazgatója.
Szingapúr/Budapest, 2015. május 27., szerda (MTI) - Szingapúri vállalatok magyarországi beruházásairól és magyar cégek szingapúri befektetéseiről tárgyalt szerdán Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a délkelet-ázsiai országban, ahol több konkrét befektetésről, így egy új, Miskolcon létes...A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .