„Színezhetném, tupírozhatnám, megmagyarázhatnám, de mégsem teszem…”

Akt.:
Onga vs. Mád
Onga vs. Mád - © Fotó: Kozma István
Miskolc – A labdarúgó megyei I. osztály 24. fordulójában öt mérkőzést játszottak szombaton.


Önnek melyik a kedvenc csapata a B.-A.-Z. megyei I. osztályban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Onga – Mád 0-2 (0-2)

Onga, 80 néző. V.: Kósa.

Onga: Lövey – Tóth N. (Bagi), Dorogi, Berta, Juhász, Varga K. (Lengyel), Boszák, Tóth R. (Lakatos), Varga B., Szabó, Bozik (Román). Edző: Varacskai István, Simon Imre.

Mád: Mata – Balog, Janikó, Szűcs Á., Lukács, Kramcsák (Godzsák), Vajda, Bodnár, Titkó, Bohus, Szűcs M. (Borbély). Csapatvezető: Szűcs Ádám.

G.: Vajda, Bodnár. Jók: senki, ill. Janikó, Lukács, Titkó. Ifi: 3-1.

Varacskai István: – Az első félidőben bent maradtunk az öltözőben és a másodikban is sajnos csak asszisztáltunk a vendégek játékához. Mérkőzések óta gödörben vagyunk, keressük a kiutat. Gratulálok az ificsapat szerepléséhez.

Szűcs Ádám: – Jó mérkőzést játszottunk, megérdemelten nyertünk. A meccshez tartozik, hogy annál jobb játékvezetők vannak Borsodban, minthogy Szabolcsból kelljen hívni. Sok sikert az Onga csapatának.


Sárospatak – Miskolci VSC 2-1 (2-0)

Sátoraljaújhely, 50 néző. V.: Molnár.

Sárospatak: Lechner – Bartha, Bodnár, Tóth, Mogyorósi, Kántor, Pándy-Szekeres, Sánta (Kajati), Hacsa (Pápa), Pápai, Horváth. Csapatvezető: Kovács Gábor.

MVSC: Gável – Fizer B., Kövér (Tóth N.), Lapis, Nyirkó, Beri (Mirki), Pásztor, Vécsey, Bodnár, Kele (Szajkó), Valóczki (Fizer R.). Játékos-edző: Jóner Gábor.

G.: Horváth (2), ill. Valóczki. Kiállítva: Fizer R. (86.). Jók: az egész csapat, ill. Kövér, Mirki. Ifi: 0-5.

Kovács Gábor: – Régen éreztük a győzelem ízét, de végre jól játszva és nagyot küzdve megérdemelten nyertünk egy jó MVSC ellen.

Jóner Gábor: – Színezhetném, tupírozhatnám, megmagyarázhatnám, de mégsem teszem, mert az az igazság, hogy a jobb csapat nyert.


Encs – Szerencs 1-0 (0-0)

Encs, 120 néző. V.: Kassai.

Encs: Kiss B. – Szita (Vajkó), Pecsenye, Gregó (Horváth K.), Molnár L., Papp (Ferenczi), Kerekes, Horváth Sz., Kontra, Leskó, Nagy R.. Edző: Luhály István.

Szerencs: Kristóf – Rábai, Buri (Sohajda), Suller (Sami), Nagy M., Szentirmai, Erdei, Gombos, Kiss M., Spéder (Nagy L.), Kiss K. (Margitai). Edző: Tóth István és Lukács Bertalan.

G.: Nagy R. Jók: az egész csapat, ill. Buri, Szentirmai, Rábai, Sami. Ifi: 3-1.

Luhály István: – Végre! A tavaszi első mérkőzés óta, hosszú böjt után igazi szurkolóinkkal együtt vártunk erre az éltető győzelemre, erre a felemelő érzésre. A kihagyott helyzetek miatt nagyon nehezen győztük el az erőszakosan és jól játszó szerencsi sportbarátainkat. Köszönöm fiúk!

Lukács Bertalan: – A korai sérülések befolyásolták a játékunkat. Döntetlen szagú találkozón egy szerencsés gól eldöntötte a mérkőzés sorsát. Gratulálunk ellenfelünknek.


Ózd – Felsőzsolca 1-1 (0-0)

Ózd, 100 néző. V.: Németh.

Ózd: Tóth – Dömötör, Török, Berki, Csák, Bódi (Makó), Albert, Váradi (Konyha), Kiss, Danyi, Szamosi (Kozma). Edző: Budai Tamás.

Felsőzsolca: Pallai – Boczki, Berecz, Kupcsik, Mészáros, Nagy (Tamók), Szárnya, Toplenszki, Staviarszky, Kőműves, Kiss. Edző: Sándor Zsolt.

G.: Danyi, ill. Mészáros. Kiállítva: Kupcsik (81.). Jók: Kiss, Csák, Tóth, Danyi, ill. Mészáros, Berecz, Toplenszki, Boczki. Ifi: 1-1.

Budai Tamás: – Gratulálok a játékosaimnak, mert sokat tettek az egy pont megszerzéséért. Egy kis szerencsével akár a három pont is meg lehetett volna, a jó játékerőt képviselő Felsőzsolca ellen.

Sándor Zsolt: – Várható volt, hogy előbb-utóbb a sok nehézségünk az eredményességben is meg fog mutatkozni. Azt gondolom, játékosaim most is megtettek mindent, de helyzeteink kimaradtak így igazságos a döntetlen.


Sajóbábony – Tokaj 5-2 (2-2)

Sajóbábony, 150 néző. V.: Belicza.

Sajóbábony: Roza – Tóth I., Molnár, Nagy B. (Ujj), Nyeste, Sipos, Kovács, Varga, Demeter (Oláh), Kerényi, Sebők. Edző: Orlóczki Tibor.

Tokaj: Gégény – Juhász, Novák (Cseh), Asztalos, Macsi, Kiss (Kassai), Glonczi, Pásztor, Szívós, Hornyák, Csordás. Edző: Riczu Róbert.

G.: Kovács (3), Varga (2), ill. Hornyák (2). Jók: Varga, Kovács, Nyeste, Tóth I., Molnár, Demeter, ill. senki. Ifi: 2-3.

Orlóczki Tibor: – A múlt heti „mádi mészárlást” az edelényi spori jóvoltából Bazsányi, Hronyecz, Tóth T. és Balogh „nem élte túl”, így az első félidő döcögős volt, de a másodikban sziporkázott a csapatom. Nem adjuk fel, mert a tyúkokat is este számolják!

Riczu Róbert: – Addig amíg volt erőnk addig partiban voltunk az ellenféllel, de sajnos az edzéshiány megmutatkozott. Egy félidős csapat vagyunk, el kell gondolkozni a játékosaimnak ezen a dolgon. Itt az eredménye! Gratulálok a Bábonynak, sok sikert a bajnoksághoz nekik.


Jogosulatlan ónodi szereplés: pontlevonás – Labdarúgó fegyelmi határozatok

Miskolc – A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő határozatokat hozta a legutóbbi ülésén az elmúlt heti forduló után.
hirdetés
hirdet�s