Színes programok várják a látogatókat Edelényben

Akt.:
A Reflex együttes is fellép Edelényben
A Reflex együttes is fellép Edelényben
Edelény – Újra megrendezi az önkormányzat az „Edelényi Napot”. Augusztus 29-én reggeltől estig a programok széles skálája várja majd a város és a környék szórakozni vágyó lakosait.

„Edelényi Napként” ugyan a második lesz az idei a sorban, ám maga a rendezvény jóval tekintélyesebb múltra tekinthet vissza. Jogelődje ugyanis a mindig nagy sikerű Kastélykerti Napok volt, amelynek egy évtizedes története a 2010-es árvíz miatt szakadt meg. Az eredeti helyszínen aztán újraindítani már nem lehetett a rendezvényt, mivel megkezdődött az országos hírű műemlék felújítása, park­ja pedig annak keretében az állam tulajdonába ment át.

Az árvízi újjáépítés után az önkormányzat lehetőségei tavaly engedték meg ismét, hogy a programot újra megszervezzék, immár a művelődési központ körülötti területen. Idén természetesen megint itt követik majd egymást a programok. A délelőtt a gyermekeké lesz, számos játék várja őket, de elsősorban nekik szól majd délután 2-től a Pom-Pom zenekar műsora is. Aztán kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják kedvenceiket a színpadon, köztük Danics Dórát és Palcsó Tamást, zárásként pedig a Reflex ad élő koncertet. Este 9-kor pedig tűzijáték lesz.

ÉM

Címkék: ,