Sport

2016.01.20. 09:20

Aluinvent-DVTK: A Győr később jön az EK miatt

Miskolc - Változott az ezen a héten két meccset játszó Aluinvent-DVTK februári programja.

Miskolc - Változott az ezen a héten két meccset játszó Aluinvent-DVTK februári programja.

Megváltozott a női kosárlabda NB I 15. fordulójára kiírt Aluinvent-DVTK – CMB Cargo Uni Győr mérkőzés időpontja, amelyet eredetileg február első szombatján rendeztek volna meg, de a helyett három nappal később, vagyis 2016. február 9. (kedd) 18.30-án kezdődik a bajnoki a miskolci városi sportcsarnokban. Az időpont-módosításra azért volt szükség, mert a Diósgyőr bejutott az Európa Kupa 8+4 csapata közé, és emiatt február 4-én, csütörtökön 18.30-kor a cseh Nymburk ellen játszik visszavágót (az első meccset Csehországban január 28-án rendezik meg), és így több napjuk lesz felkészülni a piros-fehéreknek a Győr elleni meccsre.

Ami viszont nem

Az viszont nem változott, hogy ezen a héten két bajnokit is játszik a diósgyőri együttes. Az elsőt szerdán 18.00-tól Cegléden. Az NB I 10. fordulójára kiírt, Ceglédi EKK elleni mérkőzést január második hétvégéjéről halasztották el, a Diósgyőr kérésére, hogy a január 7-i és 14-i, svéd Lulea BBK elleni Európa Kupa-párharcra a lehető legjobban tudjanak felkészülni a piros-fehérek (akik sikerrel is vették ezt az akadályt, mindkét meccset megnyerték).

Az Aluinvent-DVTK e heti második meccse az Uniqa Sopron elleni hazai bajnoki lesz, amelyet szombaton 18.30-kor rendeznek meg a miskolci városi sportcsarnokban. A tavalyi bajnoki döntő két résztvevőjének összecsapására elővételben is lehet jegyeket vásárolni, 900 forintért Miskolcon, a Szinvaparkban, a DVTK Ajándékboltban szerdán, csütörtökön és pénteken 12 és 18 óra között.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!