Szimpátiatüntetés Bódog mellett

Szimpátiatüntetés Bódog mellett
Szimpátiatüntetés Bódog mellett
Miskolc – Nekünk ez a mentalitás kell! – címmel szerveznek szimpátiatüntetést a ma reggel menesztett Bódog Tamás mellett a szurkolók kedden délutánra a stadionhoz.

Mint ismert az eredménytelenségre, és arra hivatkozva, hogy a csapat játékoskerete jobb, mint amit a tabellán elért helyezése mutat szerződést bontott a DVTK vezetése Bódog Tamás vezetőedzővel. A közösségi oldalakon és fórumokon a szurkolók nem értettek egyet a döntéssel, amelynek más módon is hangot szeretnének adni.

Néhány perce jelent meg az interneten az amigeleken.hu szurkolói portál felhívása, amelyben szimpátiatüntetést szerveznek kedden 18 órára a stadionhoz.

Ha te sem értesz egyet azzal, hogy állandóan az edzőt kell kirúgni és támogatni akarod Bódog Tamást, akkor gyere el! Mindenkire szükség lesz!”

– írják.

A felhívás gyorsan terjed és több szurkolói csoport is megosztotta jelezve, hogy ők is támogatják a megmozdulást.

ÉMTávozik Bódog Tamás
Miskolc - A Diósgyőri VTK hétfőn felbontotta a szerződést a klub szakmai igazgatójával, Bódog Tamással. A Diósgyőri VTK tavaszi gyenge eredményei után a kiesés szélére sodródott az NB I-es csapat, ezután döntött úgy a klubvezetés, hogy váltani kell és hétfőn reggel menesztették Bódog Tamást. Sze...

Ugrait vigasztalja a Puskás Akadémia játékosa...
Miskolc - Százegy perc alatt egy veszélyes támadást hozott össze a Diósgyőr a Puskás elleni bajnokin. A labdarúgó NB I 27. fordulójában szombaton délután a Diósgyőri VTK csapata a Puskás AFC gárdáját fogadta, az utolsó albérletes hazai meccsén Mezőkövesden. Ugyanis 18 hónapos vándorlás ért véget ...