Szilágyi Áron Miskolcra jön

Miskolc – A Diósgyőri Vívó Egyesület meghívására Szilágyi Áron, London első magyar olimpiai bajnoka bemutató vívást tart október 22-én, hétfőn 15 órától, Miskolcon, a Plazában.

A Diósgyőri Vívó Egyesület és Szilágyi Áron bemutatója után a vívás rejtelmeiről, és az olimpiai élményeiről is kérdezhetik az érdeklődők a bajnokot, és ezen kívül a jelenlévők a sportágat is kipróbálhatják.

A szervezők nem titkolt célja, hogy a bemutató után több, miskolci fiatal jelentkezik az egyik legeredményesebb utánpótlás nevelő egyesület kezdő csoportjaiba. Jelentkezni a város több iskolájában lehet: Bársony János Általános Iskolában hétfőn, szerdán 16-17 óra között, a Diósgyőri Szent Ferenc Általános Iskolában (Móra Ferenc u.1.) kedden 16.45-17.30, pénteken 15-16 óra között, az Egészségügyi Főiskolán (Mész u.1.) hétfőn és csütörtökön 16.30-17.15 között. Az egyesület ebben az évben először szabadidős vívásoktatást is szervez minden pénteken 16.30-18.30 között a Mész utca 1. alatti edzőteremben, ahová minden felnőtt érdeklődőt szeretettel várnak.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek