Szikszó Plázs

By Buzafalvi Győző
Szikszó – Szikszó is csatlakozik a városi plázs építési kedvhez, amely Párizsból indult és megállíthatatlanul terjed Európában.

Szikszón a városi sportcsarnok udvara ad otthont a „Riviérás hangulatnak” júliusban és augusztusban.
Füzesséri József, Szikszó polgármestere arról beszélt: elsősorban a fiataloknak, a gyerekeknek, a gyerekes családoknak szeretnének kedveskedni ezzel az ötlettel. Sok család ugyanis nem engedheti meg magának a nyaralást, ezért a homokos Riviéra feeling pótolhatja ezt az érzést, illetve helyi szórakozásra, kikapcsolódásra ad alkalmat a hely.
A sportcsarnok udvarának egy részét homokkal töltik fel, elhelyeznek napernyőket, nyugágyakat. Lesz kinti zuhanyozási lehetőség is. A tervezett programok között szerepelnek gyermekfoglalkoztató rendezvények, kiállítások, zenei- kulturális programok. Lesz bár és kávázó, karaoke, és kivetítő. A belépő 500 forint, amelyet teljes egészében lefogyaszthatnak a résztvevők. Mivel a sportcsarnok területén található az uszoda is, így külön belépővel sportolhatnak is a látogatók, a tervek szerint a Szikszó Plázs naponta délelőtt 10 órától éjfélig tart majd nyitva.

– B. Gy. –

Címkék: ,