Szikszó hírei

2017.04.01. 10:00

Az ördög és az angyal fogott kezet Szikszón

Szikszó - 2,5 milliárd forintos beruházást adtak át pénteken Szikszó határában.

Szikszó - 2,5 milliárd forintos beruházást adtak át pénteken Szikszó határában.

Ultramodern szervizkomplexumot és egyedülálló töltőállomást nyitott Angel Station – Angel Petrol néven a HELL cégcsoport Szikszón. Mint a pénteki, ünnepélyes átadáson elhangzott, a komplexum ötven embernek ad munkát, a lokálpatriotizmus jegyében pedig a Szikszói járásban élők lakossági és gazdálkodói kedvezményekkel vehetik igénybe a szolgáltatásokat. De minden autós számára elérhető az Angel Petrol Hűségprogram.

A cégcsoport komoly eredményeket ért el a piacon." Demeter Ervin

Márkaszerviz és kamionparkoló

Az Angel Station szervizben minden járművel kapcsolatos szolgáltatás egy helyen megtalálható. IVECO márkaszervizként a gyár által kiadott legújabb IVECO diagnosztikai és szervizberendezésekkel is rendelkezik, valamint Magyarországon egyedül itt érhető el az Aquaram Stargate SHP fényezéskímélő érintésmentes mosás.

A benzinkút kamiontankoló állásán egyszerre öt, míg személyautók számára kialakított szigetén egy időben nyolc gépjármű tud üzemanyagot tankolni. A 300 négyzetméteres, helyben készülő ételeket is kínáló Angel Shop és Étterem mellett a gyermekeknek játszótér, valamint egy 60 fős, tisztálkodási és mosási lehetőséget biztosító kamionparkoló is megtalálható.

– Az ördög és az angyal kézfogója valósult meg ma – mondta a megnyitóünnepségen beszéde felvezetésében Demeter Ervin megyei kormánymegbízott, utalva a 3-as út másik oldalán, az új komplexummal szemben működő HELL-gyárra. A létesítményt családiasnak nevezte, melyben visszaköszönnek az Avalon Park színei és mintái. Megemlítette a megnövekedett vízhasználati igény miatt szükségessé vált, a 37-es és a 3-as út mellett az elmúlt hetekben tapasztalt ivóvízcső-fektetési munkálatokat – melyről lapunk elsőként számolt be.

– A HELL cégcsoport komoly eredményeket ért el a piacon. Az idén átadásra kerülő üdítőitaldoboz-gyárban évi 1,2 milliárd dobozt fognak előállítani, ami pokoli szám –tette hozzá.

– A HELL-üzem átadásáig nem adatott meg a szikszóiaknak, hogy valami új épüljön a városukban – jegyezte meg Füzesséri József, a város polgármestere. – De 2006-ban a változásra szavaztunk, elkezdtünk hinni és tenni a közösség fejlesztéséért.

Az üzem nyitását olyannak nevezte, mint amikor gyerek érkezik a családba, a Xixo üdítőknek köszönhetően pedig naponta 400 ezren mondják a város nevét.

– Mára Szikszó Abaúj gazdasági motorja lett, üzemek telepedtek itt meg, és újabb ipari területet alakítunk ki. A HELL minden beruházása pedig a minőség szinonimája és nagy öröm számunkra – tette hozzá.

A hétvégén folyamatos programokkal, nyereményjátékokkal vár mindenkit a létesítmény, amely az idei Miskolc Rallye „parc ferme”-jének és célkapujának is helyt ad.

ÉM-HI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!