Friss hírek

2007.12.13. 16:37

LABDARÚGÁS: Az Inter szerződteti Daniel Carvalho-t

<p>A CSZKA Moszkvában játszó Daniel Carvalho-t igazolja le az olasz Internazionale. A Serie A címvédője és egyben éllovasa a januári átigazolási időszakban vásárolja meg a brazil középpályást az orosz együttestől. Carvalho jelenleg Milánóban tartózkodik, ahol a szokásos orvosi vizsgálatot kell teljesítenie - jelentette be Ernesto Paolillo, az Inter általános igazgatója csütörtökön.</p>

"Az edzői stábunk régóta figyeli Carvalho-t és az átigazolás most ért el végső stádiumába. Úgy vélem, ha megnézzük a csapat elmúlt két évben igazolt játékosait, és amit elértek, akkor nyugodtan kijelenthetem, hogy a megfigyelőink remek munkát végeznek" - nyilatkozta Paolillo.

A 24 éves Daniel Carvalho 2004-ben igazolt a CSZKA Moszkvához a brazil Internacional-tól. Első évében rögtön UEFA-kupát nyert az oroszokkal. A moszkvai csapatban eddig 64-szer lépett pályára és összesen kilenc gólt lőtt. 2006-ban bemutatkozhatott a brazil válogatotban is. Összesen négy meccsen játszhatott eddig a nemzeti tizenegyben, ezeken a mérkőzéseken két találatot szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!