Szigetelt melléképület, garázs szendvicspanelből

Több esetben találkozunk azzal a gyakorlattal, hogy egy családi ház udvarán szigetelt garázsra, szigetelt melléképületre van szükség. Olyanra is van példa, hogy meglévő épület toldására keresnek gyors és egyszerű megoldást.

A könnyűszerkezetes vázra szerelt szendvicspanel oldalfal és tető a leggyorsabb megoldás arra, hogy tartós, szigetelt épület kerüljön a családi ház udvarára, vagy a melléképület mellé.

A szendvicspanel szigetelő magja lehet EPS, ásványgyapot, PUR és PIR hab, amik különböznek egymástól hőszigetelő képességben, súlyban és tűzállóságban egyaránt, de közös jellemzőjük, hogy a méretre vágott táblákkal gyors és egyszerű a kivitelezés, mert a tartószerkezetre, ami lehet fa vagy acél csavarozással egyszerűen felcsavarozható a fal- és a tetőpanel. A gerinctakaró, a falszegés, a nyílászárók szegése pedig a szendvicspanel fegyverzetéül szolgáló acélemezből legyártott élhajlított elemmel oldható meg esztétikusan.

szendvicspanel csarnok

Műhelyek, csarnokok építése szendvicspanelből

A két lemezburkolat közé ragasztott szigetelő tábla, vagy a két fegyverzet között megszilárdult szigetelő hab megoldást jelent statikai és hőenergetikai szempontból egyaránt. A szendvicspanel így kiváló szigetelt könnyűszerkezetes burkoló elem az acélvázas, nagy fesztávú, magas belmagasságú csarnokok, műhelyek falára és tetejére egyaránt.

Szendvicspanelt gyártótól

Szendvicspanel igényével, kérdéseivel keresse fel a Metál-Sheet Kft.-t, ami Debrecen-Apafán gyárt EPS és ásványgyapot szigetelésű szendvicspanelt két-három hét gyártási határidővel akár néhány táblára, akár többezer négyzetméterre van szükség.

Metál-Sheet Kft.

Címkék: ,