Miskolc

2019.10.04. 19:30

Zene minden korosztálynak

Mozgalmasan kezdte az évadot a Miskolci Szimfonikus Zenekar. Megyénk több városában is muzsikáltak.

Hegyi Erika

Színvonalas koncertekkel lepte meg a közönséget a Miskolci Szimfonikus Zenekar már a zenei évad első heteiben is.

 

Augusztusban Encsen léptek föl a Film­fónia újratöltve című előadásukkal, ahol Illényi Péter vezényelt és Szabó Marcell konferált. Ezt követte az edelényi Kastélyszerenád, itt Horváth Gábor volt a karmester. Szeptember 1-jén a Pesti Vigadóban vendégszerepelt a zenekar Antal Mátyás vezényletével. Szeptember 5-én Miskolcon, a Szinva teraszon adtak ízelítőt az évad kínálatából Aperitif koncertjükön. A dirigens Dubóczky Gergely volt, és Sziklavári Károly konferált.

Sűrű volt a program

Szeptember 11-én Sárospatakra utaztak a miskolci szimfonikusok, ahol a V4 Zongorafesztivál nyitókoncertjén léptek föl. A koncertmester G. Horváth László volt. Szeptember 23-án a Művészetek Házába várták a közönséget a Tűzvarázs bérlet első előadására. Közreműködött a Szolnoki Bartók Béla Kamarakórus, vezényelt: Antal Mátyás. Szeptember 30-án és október 1-jén pedig a legkisebbeket hívták a Játsszunk zenét a szimfonikusokkal! koncertjeikre. Az együttest Hermann Szabolcs vezényelte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában