Szexbotrány a tajvani hadseregben

Bocsánatot kért a tajvani védelmi minisztérium egy nemrég nyilvánosságra hozott szexvideó miatt csütörtökön. A filmen szolgálatban lévő katona elégít ki orálisan egy másikat.

Egy tévécsatorna hozta nyilvánosságra azt a videófelvételt, amelyen láthatóan szolgálatban lévő katonák szexelnek. A felvételen az egyik katona orálisan kielégít egy másikat, míg további 40 egyenruhás nézi őket és nevet a történteken.

“A védelmi minisztérium mélységesen sajnálja a történteket, amely súlyosan sérti a hadsereg alapelveit” – áll a tárca közleményében. “Kivizsgáljuk az ügyet, és súlyosan megbüntetjük az alapelveinket megsértőket, egyben szeretnénk megakadályozni, hogy a jövőben ilyesmi még egyszer előfordulhasson” – teszik hozzá.

Az elméletben Kínához tartozó szigetország hadseregének “alapelveit” ugyanakkor több botrány sérti: jelenleg is tart például az a vizsgálat, amelyben 142 katona korrupciós érintettségét próbálják megállapítani, illetve azt, hogy hányan szerezték közülük megvesztegetéssel rangjukat.