Szex és tandíj – egy diákprostituált igaz története

Szex és tandíj – egy diákprostituált igaz története
A napokban jelent meg a Szex és tandíj című kötet. A blog-regény egy álnéven író egyetemista diáklány történetét meséli el, aki alkalmi prostitúcióra kényszerül azért, hogy tanulhasson.

A Szex és tandíj az utóbbi idők egyik legnagyobb botránykönyve volt Franciaországban. Szeptember vége óta magyarul is olvasható.

Megrázó könyvnek nevezte a Szex és tandíj című kötetet Bódis Kriszta, író, filmrendező. Három fontos kérdést érint ez a könyv, mondta el az író. Az álnéven író főhős, a tényirodalom műfaját alkalmazva olvasmányosan meséli el prostituálódásának történetét.

Minél több ilyen könyv születik, annál nagyobb esély van arra, hogy a mindmáig tabunak számító szexualitás témája kibeszélhetővé válik, hangsúlyozta Bódis Kriszta. A prostitúció a másik olyan lényeges kérdés, amit belülről, a saját megélt tapasztalatai alapján feszeget az álnéven író diáklány.

Kérdésünkre válaszolva Bódis Kriszta elmondta: bár pontos felmérésről nem tud, biztos benne, hogy Magyarországon is létezik diákprostitúció. Minden bizonnyal itthon is szép számmal akad Laura D.-hez hasonló diáklány, aki azért árulja a testét, hogy ki tudja fizetni a tandíját, vagy az albérletét, tette hozzá az író. Bódi Kriszta hangsúlyozta: fontos és elgondolkodtató könyv jelent meg, ami számos sztereotípiát rúg fel, többek között a prostitúcióval kapcsolatos “romantikus” képzeteinket.

 • Nyíltan a szexről
  Néhány kérdés a szexről. Önnek mi a véleménye? Voksoljon!
 • Szüzesség eladó! Jelige: Vallásos neveltetés
  Raffaella Fico az olaszok újdonsült szexszimbóluma nem szeretne fehér menyasszonyi ruhát a jelek szerint, szüzessége elvesztésének viszont egészen egyedi módját választaná.
 • A pornó lecsúszott a dobogó tetejéről
  Nem is olyan rég még elképzelhetetlen lett volna, hogy ne a a pornográf tartalmak legyenek a lgekeresettebbek a világhálón.
 • Erotikus hírek
 •  
  hirdetés
  hirdet�s