Szétvertek egy pécsi szórakozóhelyet

Kalapáccsal, baseballütőkkel és fahusángokkal vertek szét egy pécsi szórakozóhelyet vasárnap hajnalban egy társaság tagjai. Ahogy beléptek az ajtók, egyből ütöttek mindent és mindenkit, akit értek. Hatan sérültek meg.

Egy 15-20 fős társaság lépett be az egyik pécsi szórakozóhelyre, és már az ajtóban rombolni kezdtek. Fahusángokkal, baseball ütőkkel és kalapáccsal ütöttek mindent, amit értek: a bent szórakozókat éppúgy, mint a berendezéseket. Egy idő után abbahagyták, és mindannyian elszaladtak.

A támadásban egy ember súlyos, öten könnyebb sérüléseket szenvedtek – mondta a Független Hírügynökségnek Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hozzátette: a történtek után a rendőrök a bandából kilenc embert elfogtak, végül közülük hatot hallgattak ki gyanúsítottként csoportos garázdaság, súlyos testi sértés és annak kísérlete miatt. Senkit sem vettek őrizetbe, a kihallgatások után mindenki hazamehetett.

Még kérdéses, pontosan mi is motiválta a támadókat. Úgy tudni, hogy egy embert kerestek és akartak volna megverni, ám az az illető nem volt ott a szórakozóhelyen.
A rendőrök most keresik mindenesetre ezt az illetőt is.