Szeretne egy Lamborghini okostelefont? Az másfél millió lesz!

Akt.:
Szeretne egy Lamborghini okostelefont? Az másfél millió lesz!
Igen, jól olvasta: egy Lamborghini okostelefon 6000 dollárba, vagyis átszámítva majdnem másfél millió forintba kerül. Postázhatjuk?

Még mielőtt fejvesztve rohanna a hitelkártyájáért, nézzük meg, mit tud ez a ketyere ilyen sok pénzért. Ha a Lamborghini márkanevet halljuk, akkor egy gyors luxusautó jut eszünkbe. Mostantól azonban valami egészen más is beugorhat, ugyanis az okostelefonok piacára is berobban az olasz név. Mondjuk nem éppen a tucatkategóriára mentek rá, és az sem valószínű, hogy kamatmentes részletre megkapjuk majd valamilyen szolgáltatótól 24 hónapos hűségért cserébe. Ez a gazdagok játékszere lesz. A kérdés most már tényleg csak az, hogy megér-e ilyen sok pénzt.

Azt csak halkan jegyeznénk meg, hogy egy orosz weboldalon jelent meg először a termék. Véletlen? Aligha! Ha esetleg valaki mégis szeretne egy ilyet, akkor nem árt a keleti milliárdosok előtt kattintani, mert mindössze 1,947 darabot gyártanak. Ha egyébként a technikát nézzük, attól nem fog hátast dobni. Nagyjából ugyanazt tudja, mint bármelyik csúcskészülék a piacon. Csak azt Samsungnak vagy iPhone-nak hívják, és a másfél milliós ár töredékéért beszerezhetők.

De vegyük végig: 5 inch-es HD kijelző, 2.3GHz quad-core proci, 64GB tár és 3GB RAM. Mondjuk a 20-megapixeles hátsó kamera azért odavág, az első pedig 8 megapixeles. A telefon borítása valódi bőr, a következő színekben lehet rendelni: fekete, kék, vörös, narancs és barna. De lehet kérni acél borítással is, de akkor be kell érnünk az arany, ezüst vagy fekete színválasztékkal. Szóval elegáns ez, de ennyit nem ér.