Szerény berekiek

Illa berek, nád a kerek – látványosan „elszaladt” a Tisztaberek. A megyei másodosztály Gáll Travel-csoportjában nyomuló futballegylet mindhárom eddigi fellépést megnyerte – legutóbb például hét gólt hintett a jobb sorsra érdemes Járminak.

Nem mellékesen, a huszonyolc esztendős Oroszi István gardírozta gárda most robbant be, a debütálás a lehető legtökéletesebben sikerült. Elvégre a társulat a mezőnyben egyedüliként, százszázalékos teljesítménnyel feszít a tabella tetején.

– Az újonc lendülete visz minket előre, némi szerencsével párosulva és az is igaz, tettünk is jó kezdés érdekében – merült a részletekbe a tisztabereki játékos-edző. – Sok felkészülési meccsen léptünk pályára, gyakran kikaptunk, mondhatom, ez az időszak ráment arra, hogy összeálljon a csapat. Azt gondolom, az ellenfelek kissé lebecsültek minket, arra viszont számítani kell, hogy a jövőben jobban figyelnek ránk. Kijelenthetem nem szálltunk el, továbbra is a biztos bentmaradás kiharcolása a legfontosabb feladat, ennek érdekében minél több hazai mérkőzést igyekszünk  „hozni”, idegenben minden egyes megszerzett pontot ajándék!

– Koncz Tibor –