Szerencs hírei

2019.03.06. 17:46

Majka és a Wellhello Szerencsen

Szerencs - Az ózdi rapper és a budapesti fiúk ismét szerencsét próbálnak Szerencsen. Vajon koncert is lesz?

Szerencs - Az ózdi rapper és a budapesti fiúk ismét szerencsét próbálnak Szerencsen. Vajon koncert is lesz?

Sokak számára emlékezetes maradt a tavaly augusztus utolsó hétvégéjén megrendezett Országos Csokoládé Fesztivál Szerencsen. Nem biztos, hogy első hallásra mindenkinek a remek hangulat, a csokoládé és a kikapcsolódás jut eszébe. Péntek este ugyanis egy nagyobb hidegfront érkezett megyénkbe, amely nem igazán akart távozni a hétvége során, így rányomta a bélyeget a fesztivál hangulatára.

Most pótolják

Az időjárás sem a látogatóknak, sem a szervezőknek nem kedvezett. A közönség órákon át várt Majkára és a Wellhellóra, akik nem érkeztek meg a színpadra. Sajnos, a koncertet elmosta az eső, és bármennyire igyekeztek a szervezők megoldani a problémát, nem sikerült. A fesztiválozók végül ígéretet kaptak, hogy az elmaradt koncertekért kárpótolják őket.

Azok, akik a koncertre jegyet vettek és megtartották a karszalagot, térítésmentesen vehetnek részt az eseményen, ez is az ígéret része volt. Hét hónap múlva pedig megérkezett a várva várt pillanat: bejelentették, hogy megtartják az elmaradt bulit.

Május harmadik szombatján készüljön mindenki, mert érkezik Majka és a Wellhello. A koncertnek ismét Szerencs ad otthont. Reméljük, ezúttal az időjárás is kedvez az odalátogatóknak.

ÉM-ZA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!