Szerenád után ugrott vonat alá a tokaji gimnazista

Akt.:
János péntek hajnalban a szerenád után a vonat alá vetette magát
János péntek hajnalban a szerenád után a vonat alá vetette magát - © Forrás: borsonline.hu | Thinkstock / Facebook
Tokaj – Egész Tokaj egy tehetséges, 18 éves fiatalembert sirat. János a szerenád utáni hajnalon vonat alá ugrott, mindenki csak találgatja az öngyilkosság okát. A gimis fiú imádta unokatestvérét, aki fél éve hunyt el egy tragikus balesetben – írja BorsOnline.

Hozzátartozóit, barátait és csapattársait is sokkolta a 18 éves tokaji gimnazista, János halála. Janesz – mindenki így hívta a szépreményű fiatalt, akit rengetegen szerettek a kisvárosban. Nyitott, szívélyes, tehetséges srácként marad meg ismerői emlékezetében, akit összetartó, köztiszteletben álló család vett körül. Jani tragédiájának okát mindenki csak találgatja, senki sem tud biztosat, a fiatalember nem hagyott hátra búcsúlevelet. Pedig a fiú a halála előtti napokban többször emlegette, hogy vonat alá ugrik, de senki nem vette komolyan – számolt be a BorsOnline.

Csütörtökön még részt vett a ballagók szerenádján, aztán pénteken hajnalban vonat alá vetette magát. Jani a Tokaj FC U19-es csapatában focizott, a klub a Facebookon búcsúzott: „…tragikus körülmények között elhunyt egykori labdarúgónk, s egyben barátunk is. Emlékét kegyelettel megőrizzük! Nyugodj békében, Janesz!” Aztán a csapat 6:0-s győzelmet aratott a hétvégi fordulóban, s a győzelmet is Janinak ajánlották.

tokaj-ojanos

– Felfoghatatlan ez a tragédia, nem találom a szavakat – mondta a Borsnak Zelenák Ádám, a Tokaj FC alelnöke. – Jani egy remek családban nőtt fel, náluk nagyon nagy az összetartás, János például imádta az unokatestvérét, aki hasonlóan értelmetlen tragédia áldozata lett fél évvel ezelőtt. Ő Németországban, egy balesetben vesztette életét, és Janin látni lehetett, hogy mennyire megviseli őt a gyász. Az unokatestvér is a mi csapatunkban focizott, Jani édesapja pedig támogatja az egyesületünket, szóval ez egy sportszerető, egészségesen élő család. Őszinte részvétem a hozzátartozóknak – mondta szomorúan Zelenák Ádám. A hétvégi fordulóban a Tokaj FC az Onga SE-t fogadta, a meccs után nem csak a hazaiak, de a vendégek edzője is részvétét fejezte ki az ifjú futballista családjának.

Janesz a Tokaj FC U19-es csapatában focizott. Csapata a hétvégén 6-0-ra győzött, a diadalt elhunyt társuknak ajánlották.

Forrás: borsonline

Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van,
hívja mobilról is a
116-123
ingyenes, lelki elsősegély számot!
hirdetés


hirdet�s