Szerdán még nem lesz edzője a DVTK-nak

Dlusztus Imre
Dlusztus Imre
Bár a DVTK vezetése azt szerette volna, ha szerda délutánra sikerül megtalálni a múlt héten csütörtökön menesztett Vágó Attila utódját a vezetőedzői posztra, úgy tűnik, hogy ez nem valósul meg.

– Azzal, hogy a keddi napon Sisa Tibor a magyar labdarúgóedzői társadalom egyik legeredményesebbje szabaddá vált, azok után, hogy kilépett a Magyar Labdarúgó Szövetségből, vagyis felbontotta a velük kötött szerződést, egy új helyzet állt elő. Tovább bővült a jelöltjeink listája – mondta Dlusztus Imre a DVTK-t működtető gazdasági társaság ügyvezető igazgatója.

– A mai napon vele (Sisa Tiborral – a szerk.) is tárgyaltunk, amit folytatni fogunk az esti órákban is, mert szeretnénk megismerni egymást. Ez ennél többet jelen pillanatban nem jelent, ezzel csupán az vált biztossá, hogy a mai napon nem fogunk tudni döntést hozni az edzőkérdésben. Tervezzük, hogy néhány órán belül közleményt adunk ki, amelyben a jelenlegi helyzetről számolunk be  - tájékoztatta a Borsod Online-t Dlusztus Imre

Kapcsolódó cikk:

Ligakupa: szerdán a Lokit fogadja Diósgyőr
A 18 órakor kezdődő mérkőzésről online-tudósítást olvashatnak a itt a Borsod Online-on.

Előzmények:

Sisával egyeztet Dlusztus
Honlapunk értesülése szerint Sisa Tiborral tárgyal Dlusztus Imre, a DVTK-t működtető cég ügyvezetője a vezetőedzői poszt betöltéséről.

Sisa? Pintér? Gálhidi?
Honlapunk értesülése szerint háromesélyessé vált az edzőkérdés a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatánál.

Szerdán lehet vezetőedzője a DVTK-nak
Vágó Attilát
múlt csütörtökön menesztették Diósgyőrből, s úgy tűnik, szerdán kiderül, ki lép a helyébe, ki veszi át a vezetőedzői teendőket az Andrássy úton.

Sisa Tibor, a diplomatikus
Sisa Tibor
, akit a DVTK szakvezetői posztjának betöltésére esélyesként tartanak számon, néhány perccel ezelőtt hívta vissza szerkesztőségünket, és adott diplomatikus válaszokat kérdéseinkre.

Gálhidi György: konkrétan nem
Ki lesz a DVTK szakvezetője? – ez a kérdés foglalkoztatja a legjobban a diósgyőri futballbarátokat.

Ki lesz a DVTK vezetőedzője?
Vágó Attila
távozása után az a kérdés, hogy ki lesz a DVTK élvonalbeli történetének 39. edzője.