Szerdán Élcsapatok Kupája

A hazánkban első ízben kiírt Élcsapatok Kupája küzdelemsorozatban lép pályára szerdán 19 órától Diósgyőrben a DVSC-TEVA alakulata.

 Az őszi szériában, amikor a Puskás-kupáért küzdenek a csapatok, a Loki a C-csoportban küzd a pontokért, ahol a Diósgyőr mellett, a Nyíregyháza és a Vasas lesz a rivális.A HAON kíváncsi volt arra, hogy milyen szakmai elképzelésekkel és célokkal vág neki ennek az erőpróbának a DVSC-TEVA csapata.

– Mint minden hazai megmérettetést, az Élcsapatok Kupáját is meg akarjuk nyerni; a Loki nem edzőmeccs jeleggel lép majd pályára ezeken a mérkőzéseken, hanem egyértelműen komolyan vesszük majd a találkozókat – kezdte válaszát Herczeg András, a DVSC-TEVA pályaedzője.

– Azt, hogy milyen összeállításban lépünk pályára az adott mérkőzéseken a versenynaptárunktól is függ. Mivel szerdán

Diósgyőrben lesz az Élcsapatok Kupája, míg pénteken bajnoki rangadót játszunk az MTK otthonában, így a DVTK ellen azok szerepelnek, akikre a Hungária körúton nem számít Miroslav Beránek. A Loki jelenlegi keretét 28 mezőnyjátékos és 3 kapus alkotja, így biztos vagyok benne, hogy mind a két találkozóra erős csapatokkal tudunk felállni.

B.N.