Szerdai baleseti mérleg

Baleset Hernádnémetiben
Baleset Hernádnémetiben
Fejtetőre állt, árokba borult, kikanyarodott egy másik autó elé, sávváltáskor ütközötek – szerdán is törték magukat és autójukat a sofőrök.  video Nissan-baleset 2007.03.28. video Súlyos baleset Miskolcon, három sérülttel 2007.03.28. video Sávváltáskor ütköztek 2007.03.28. video Vészfékezett a busz, megsérült az utas 2007.03.28. video Kerékpáros baleset Miskolcon 2007.03.28. video

Ford elé kanyarodott az Opel
Hernádnémeti – Egy Opel sofőrje autójával a háta mögül érkező Ford elé kanyarodott a Rákóczi úton szerdán délután. A Ford sofőrje már nem tudott megállni, így összeütköztek.
Két fa állította meg a Nissant
Lillafüred – Árokba borult egy Nissan személygépkocsi a Bükkben, Lillafüred határában. A balesetben egy személy sérült meg.
Súlyos baleset Miskolcon, három sérülttel
Miskolc – Súlyos baleset történt Miskolcon az Ijfúság utcán szerdán kora este. Egy Fiat típusú gépjármű az Avas teteje felé haladt az Ifjúság úton, valószínűleg nagyobb sebességgel a kelleténél, amikor elvesztette uralmát a gépjármű fölött.
Sávváltáskor ütköztek
Miskolc – Renault és Ford karambolozott Miskolcon a Csabai kapuban, a Szent Ferenc kórház előtt szerda délután.
Vészfékezett a busz, megsérült az utas
Miskolc – Személyi sérüléses baleset történt a Görgey utcán szerdán délután. Egy városi busz haladt egyenes irányban a körforgalom melletti sávban, amikor a körforgalomból kiérkező furgon hirtelen bevágott a kék busz elé és egy kapubejáróba beállt.
Kerékpáros baleset Miskolcon
Miskolc – Kerékpáros baleset történt Miskolcon, a Gózon és Kabar utcák kereszteződésében szerdán késő délután.
Balesetek kedden