Szerb csatárt igazolt a DVTK

Akt.:
Branko Mihajlovic
Branko Mihajlovic - © Fotó: DVTK
Miskolc – Branko Mihajlovic az NB I-es labdarúgócsapat negyedik igazolása.

A 27 éves szerb középcsatár egykor szerepelt hazája U19-es válogatottjában, a legutóbbi négy évben Izraelben légióskodott, ezalatt kétszer jutott fel az élvonalba. A legutóbbi öt évben folyamatosan csapata házi gólkirálya volt.


Tajti József (balról) és Branko Mihajlovic Fotó: DVTK.eu

A 27 éves szerb középcsatár egykor szerepelt hazája U19-es válogatottjában, a legutóbbi négy évben Izraelben légióskodott, ezalatt kétszer jutott fel az élvonalba.

Gólokat várnak

A legutóbbi öt évben folyamatosan csapata házi gólkirálya volt. Branko Mihajlovic Belgrádban született, és a Partizan utánpótlásában nevelkedett, és az élvonalban is bemutatkozott. Ezt követően többnyire belgrádi és környékbeli klubokban szerepelt (a Cukarickival az élvonalba jutott), majd a Sindelic színeiben szerzett 14 találatával a góllövőlista második helyén végzett. Ekkor Izraelbe igazolt, ahol négy éven keresztül szerepelt. A Hapoel Kfar Saba és a Hapoel Acre csapatát az élvonalba segítette, legutóbb a Hapoel Petah Tikva színeiben szerepelt. Hétfőn érkezett Diósgyőrbe, ahol átesett a szokásos orvosi vizsgálatokon, kedden pedig aláírta szerződését, először szerdán gyakorol együtt a csapattal.

– Régóta figyeltük Mihajlovicot, két hónapja tárgyalásban álltunk, örülök, hogy sikerült megállapodnunk. A szerb támadótól gólokat várunk Diósgyőrben – mondta Tajti József, a DVTK sportigazgatója.

ÉM


Miskolc - „Jobb lenne, ha nem lennénk késésben a csapatjáték kialakításában, de 29 mérkőzés maradt még, optimista vagyok, hogy előrébb lépünk a tabellán” – nyilatkozta Fernando Miguel Fernandez Escribano, a DVTK vezetőedzője az MTK Budapest elleni 1-0-ás idegenbeli vereséggel zárult találkozó után. ...

Busai (pirosban) játékával sem voltak elégedettek Diósgyőrbe
Miskolc - A szezonban eddig megrendezett három mérkőzés közül mindössze a Puskás Akadémia elleni hazai találkozó egyes szakaszaiban játszott úgy a Diósgyőri VTK élvonalbeli futballcsapata, ahogyan azt a szurkolók, a klubvezetés, a szakvezetés elvárja. A Ferencváros, illetve a Debrecen ellen nem v...