Szépségekből kifogyhatatlanok vagyunk

Akt.:
Szépségekből kifogyhatatlanok vagyunk
Debrecen – A debreceni Varga Csenge a Miss Tini Hungary szépségversenyen tette le a névjegyét.

A hajdúsági hölgyek szépségéről ódákat lehet zengeni, a hivatalosan elismert királynők és udvarhölgyek táborát szaporítja most már Varga Csenge is, aki az elmúlt évi Miss Tini Hungary nemzeti szépségversenyen a nagyon előkelő második helyet szerezte meg.

szepseg2

A megmérettetésről tudni kell, hogy 14-től 18 éves korig nevezhettek a szépségek, s a Budapesten megrendezett döntőben 15 ifjú leány közül a debreceni résztvevő az első udvarhölgy lett. Az eredmény értékét növeli, hogy Csengének ez volt az első szépségversenye.

Élménydús és hasznos

– Válogatóval indult a kaland. Ezt egy hajdúszoboszlói fotótábor követte, azoknak, akik túljutottak az első körön. Az ötnapos összetartás során nemcsak számtalan fotó született, hanem barátságok is köttettek. Ez az időszak nagyon élménydús és hasznos volt mindenki számára – kezdte a beszélgetést Csenge. Elárulta, két évig modelltanfolyamra járt, így nem volt idegen tőle a színpadi szereplés.

szepseg3

A döntő is nagyon szép emlék, bevallom, a verseny előtt abban reménykedtem, hogy bekerülök a legszebb három közé. Ennek tudatában óriási öröm, hogy a második helyen végeztem.”

Sikeres nő szeretne lenni

A 16 esztendős, nagyon csinos diáklányt az alakjáról is kérdeztük. – Szerencsés vagyok, a genetikámat az édesanyámtól örököltem, s így ehetek bármit, mivel nem vagyok hízékony. Ráadásul lételemem a folytonos mozgás, ami szintén sokat segít. Ötéves korom óta táncolok, így nem véletlen, hogy a debreceni Abigél Művészeti Középiskola tánctagozatán tanulok – fogalmazott Csenge. Nagyon hálás a szüleinek, hogy támogatják ezen a pályán. A debreceni lány megosztotta lapunkkal: a legnagyobb álma, hogy reklámarca legyen egy olyan híres cégnek, ahol ruhákat mutathat be.

HBN